Zenfolio | Foto's van Jan Bos | Pauwoogpijlstaart

Pauwoogpijlstaart

July 08, 2013  •  Leave a Comment

Het is de laatste dagen mooi weer. Daarom ontbijten we 's morgens buiten. Gisteren zag ik plotseling op het windscherm een vlinder zitten. Ik kende de vlinder niet. Dus rende ik naar binnen om het fototestel op te halen. De vlinder bleef rustig op zijn plaats en kreeg ik de gelegenheid om de vlinder uitgebreid te fotograferen. Jammer dat de achtergrond niet zo mooi is maar desondanks heb ik vol bewondering de vlinder gefotografeerd.

Na bestudering op vlindernet en in de in mijn bezit zijnde documentatie ontdekte ik dat het gaat om een pauwoogpijlstaart.

Voor zoveel het waard is heb ik twee van de foto's hieronder geplaatst.

Pauwoogpijlstaart Pauwoogpijlstaart

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Dit weblog

Subscribe
RSS
Archive
January (1) February March April (2) May (1) June July (1) August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February (1) March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December